Schoolspot

Schoolspot is dé ICT-webwinkel voor medewerkers en ouders van leerlingen in het (speciaal) basisonderwijs. Met veel korting (tot wel 90%!) kun je via schoolspot officiële software, clouddiensten, hardware en andere ICT-gerelateerde producten bestellen.

Dit is mogelijk omdat APS IT-diensten (waar schoolspot onder valt) samen met haar partners SLBdiensten (VO en MBO) en SURFmarket (HO en WO) namens het hele onderwijs met ICTleveranciers onderhandelt voor de beste prijs en voorwaarden. Deze samenwerking resulteert in aantrekkelijke overeenkomsten. Onderwijsinstellingen nemen deze overeenkomsten af voor gebruik op school en betalen vaak al een gedeelte voor het gebruik thuis. Hierdoor kun je thuis tegen een sterk gereduceerde prijs met officiële software en hardware werken.

Ouders betalen bijvoorbeeld helemaal niets voor de upgrade van Windows 10 en ook bieden we heel veel antiviruspakketten aan met korting. Daarnaast verkopen we hardware zoals MacBooks, iPads en zelfs smartphones.

Een schoolspot-account aanmaken is geheel gratis. Echter checkt schoolspot na aanmelding of je kind inderdaad een leerling is van de opgegeven basisschool.

Klik hier voor meer informatie of ga naar de website om een account aan te maken.