De Kleine Jantje Beton Loterij 2018

De leerlingen van onze school komen ook dit jaar in actie voor meer spelen. Spelen is namelijk niet alleen heel leuk, het is ook heel belangrijk. We verkopen lootjes van De Kleine Jantje Beton Loterij van 12 t/m 26 september. Daarmee halen we geld op voor ons schoolplein én voor kinderen voor wie spelen minder vanzelfsprekend is.

Spelen is niet alleen heel leuk, het is ook heel belangrijk. Door te spelen krijgen kinderen namelijk de beweging die ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. En tegelijkertijd leren ze allemaal belangrijke dingen, zoals vrienden maken, omgaan met tegenslagen en lak hebben aan vervelende mensen. Allemaal dingen die later best van pas komen. Toch wordt (buiten)spelen door tijdgebrek steeds minder vanzelfsprekend. Eén op de vijf kinderen speelt niet of slechts één keer per week buiten. Daar doen wij iets aan samen met Jantje Beton via De Kleine Jantje Beton Loterij. Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen meer kunnen spelen.

Iedereen die een Jantje Beton lot koopt, stimuleert spelen tijdens en na schooltijd. Het schoolplein biedt kinderen goede mogelijkheden om tijdens en na schooltijd actief te zijn en hun batterij op te laden. Het schoolplein staat zelfs in de top 3 van favoriete plaatsen om te spelen. Een belangrijke (speel)plek dus!

Heb je nog vragen over de Jantje Beton Loterij? Kijk op www.jantjebeton.nl/loterij.
Je vindt daar ook de antwoorden op de meest gestelde vragen over deze actie.