Heutink voor thuis

Heutink voor Thuis helpt ouders met kennis, informatie en hoogwaardige en educatieve producten. Kinderen groeien al meer dan 105 jaar met behulp van de materialen en kennis van Heutink. Bijna alle scholen en kinderopvangcentra in Nederland kopen namelijk hun lesmethoden, ontwikkelingsmaterialen, knutselspullen, schoolmeubilair en hardware bij Heutink. Deze ontwikkelingsmaterialen worden wereldwijd door scholen in meer dan tachtig landen gebruikt.

Ouders zijn vaak op zoek naar materialen die een kind helpen groeien. Omdat er tijdens een 10-minutengesprek kenbaar is gemaakt dat het kind moeite heeft met de tafels, of omdat de leerkracht verzoekt om thuis te oefenen met klokkijken. Of omdat het kind leergierig is, met een onstilbare honger naar kennis over de wereld. Of omdat het kind een verjaardags- of sinterklaascadeautje zoekt dat echt past bij de talenten van.

Uit deze vragen is Heutink voor Thuis geboren. Een website waar een ouder of verzorger niet alleen de spullen kan kopen die ook op de school van het kind worden gebruikt, maar waar ook een schat aan informatie te vinden is over de cognitieve, sociaal-emotionele én de talentontwikkeling van 4-13-jarigen. 

Heutink voor thuis biedt een assortiment van ruim 7.000 artikelen aan, grotendeels uit eigen voorraad. Vanuit haar distributiecentrum in Rijssen worden de producten die vóór 13:00 besteld zijn, de volgende dag thuisbezorgd.

Naar de website