Actie “Op voeten & Fietsen“ gaat weer van start

Maandag 20 mei starten we op Meander weer met de “Op voeten en Fietsen” actie voor de groepen 1 t/m 8. De actie duurt 4 weken en eindigt op vrijdag 14 juni.

Hiermee hopen we jullie wederom te motiveren om met de fiets of te voet naar school te komen en de auto te laten staan. De kinderen oefenen zo de school-thuis-route wat erg belangrijk is om zelf op een veilige manier te leren deelnemen aan het verkeer.

Bovendien hopen we de verkeersdrukte rondom de school zo te verminderen waardoor de kinderen ook op een veilige manier naar school kunnen komen en naar huis gaan.

Kinderen die niet in de wijk wonen en met de auto moeten komen, mogen vanaf een andere plek in de wijk rondom school komen lopen, bijvoorbeeld vanaf de parkeerplaats bij het Schutterspark.

Voor de winnaars van de groepen 1 t/m 4 zal er weer een beloning zijn voor de groep met de meeste stempels/stickers en ook voor de groepen 5 t/m 8 is dit het geval.

Hieronder staat een link naar een filmpje over kinderen in het verkeer en het belang van oefenen met je kind in het verkeer. Dit filmpje van 4 minuten is zeker de moeite waard om te kijken!!!

We hopen op jullie medewerking.
Zet hem op!
Team Meander