Even voorstellen: Michelle Duijsings

Beste ouders,

Mijn naam is Michelle Duijsings en ik zal de komende tijd als onderwijsassistente aan de slag gaan in de groepen 5 t/m 8. Dat betekent dat ik de dagen dat ik aanwezig ben met kleine groepjes kinderen ga werken aan verschillende opdrachten.

Om een klein beeld te krijgen wie ik ben:
Ik ben 28 jaar en ik heb enkele jaren een opleiding gevolgd aan De Nieuwste Pabo in Sittard. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de verschillende basisscholen waar ik stage heb gelopen. Naast het werk als onderwijsassistente werk ik ook in een café in Kerkrade. Verder ben ik al 9 jaar oppas van een jongen en een meisje, ga ik graag naar de bioscoop of een gezellig restaurant en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Ik heb ontzettend veel zin op deze basisschool aan de slag te gaan en wie weet komen wij elkaar gauw een keer tegen.

Groetjes Michelle