Meander krijgt waardering ‘goed’ van inspectie!

Basisschool Meander is maandag 8 november door de inspectie bezocht en heeft de waardering ‘goed’ ontvangen. Onze school werd op 7 van de 10 onderdelen goed bevonden en op 3 voldoende. Een fantastisch resultaat!

Het bestuur van onze onderwijsstichting Movare had onze school bij de inspectie voorgedragen voor de waardering Goed. Om de waardering ‘goed’ te kunnen krijgen moet een school eerst de beoordeling ‘Voldoende’ hebben, waarmee de inspectie aangeeft dat de school aan alle wettelijke eisen voldoet. De waardering ‘Goed’ geeft aan dat een school meer laat zien dan de basisvereisten en op een aantal gebieden uitblinkt.

Natuurlijk is de schoolleiding heel trots op de behaalde waardering van de inspectie. Directeur Martijn Somberg: “Trots op onze medewerkers en zeker ook op onze leerlingen die dit mogelijk maken. Trots op wat we allemaal samen bereiken. Het doet ons beseffen dat we niet alleen de goede dingen doen, maar dat we de dingen ook goed doen. Dit geeft ons, juist in deze moeilijke tijd waarin door alle maatregelen rondom het coronavirus het uiterste gevraagd wordt van onze medewerkers en onze leerlingen, nieuwe energie en de motivatie om ons te blijven richten op de verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs.”