Lege batterijen? Lever ze in bij ons op school!

Lever uw legen batterijen bij ons op school in! Goed voor het milieu én voor onze school. Zo zorgen we samen voor een beter milieu én sparen we bovendien voor een mooi geldbedrag.

De inzamelton vindt u in de hal bij de hoofdingang.

We hechten grote waarde aan de bewustwording rondom een groen, gezond en leefbaar milieu. Het inzamelen en recyclen van lege batterijen hoort daar ook bij. Voor elke kilo ingezamelde lege batterijen ontvangt onze school een geldbedrag. Dit geldbedrag kunnen wij besteden aan bijvoorbeeld schoolartikelen. Denk aan springtouwen en steps, maar ook aan tablets en educatieve games. Hoe meer ingezamelde lege batterijen, hoe hoger het geldbedrag is dat onze school zal ontvangen.

Lever ze in en geef ze een nieuw begin
Alle bij ons op school ingeleverde lege batterijen komen terecht in het landelijk sorteercentrum van Stibat. Daar worden de batterijen gesorteerd op chemische samenstelling. Gecertificeerde recyclebedrijven halen daarna de waardevolle metalen uit de gesorteerde batterijen. Daarmee worden nieuwe producten gemaakt, zoals een kaasschaaf, fiets of pan. Lever ze dus bij ons op school in en geef ze een nieuw begin! Meer weten over lege batterijen? Kijk op www.legebatterijen.nl.

In elke lege batterij zit nog een plus. Inleveren dus! Doe je met ons mee?