Leerlingen Meander hebben hun eigen museum!

Basisschool Meander neemt dit jaar deel aan De Kunstweken. Einddoel van De Kunstweken is alle kinderen op eigen niveau een echt kunstwerk te laten maken. Eén werk dat hen zelf verrast, voldoening geeft en trots oproept. En daarvoor gaat alles uit de kast. Zo is voor alle kinderen een eigen glossy Museumfolder gedrukt met uitleg over het project voor thuis.

De leerlingen hebben allemaal hard gewerkt aan hun creatie voor De Kunstweken. Echte kunst verdient het door zoveel mogelijk mensen bewonderd te worden. Daarom zijn alle werkjes nu ook te zien in een speciaal voor iedere kunstenaar gemaakt online museum.

Voor de echte liefhebbers ontbreekt uiteraard de museumwinkel niet. Hier is de eigen kinderkunst vereeuwigd op allerlei leuke aandenkens te bestellen, zoals een mok, placemats, stickers en wenskaarten.

Kijk in de museumfolder van uw kind
Met behulp van de folder die de kinderen hebben ontvangen/binnenkort meekrijgen nodigen ze (samen met u) eenvoudig alle familie en vrienden uit voor hun eigen museum mèt heuse museumshop. Echte fans kunnen hier contactloos, dus 100% coronaproof, leuke spulletjes met de tekening erop bestellen. Unieke aandenkens die u nog langer laten genieten van de kunst van uw kind!

Voor ouders is er een filmpje gemaakt waarin duidelijk wordt gemaakt hoe ze het museum kunnen bezoeken:

Alle leerlingen die hun museum geopend hebben, ontvangen gratis een reproductie van hun werkstuk gedrukt op een wenskaart!

Voor het raam in de teamkamer hangt een XXL Kunstweken-poster met daarop de creaties van alle deelnemers van onze school!