De Kleine Jantje Beton Loterij 2022

Onze school komt in actie voor meer spelen. We verkopen lootjes van De Kleine Jantje Beton Loterij via machtiging van 14 t/m 28 september. En online via de Tikkie jij bent ‘m! actie van 14 september t/m 31 oktober. 50% van de opbrengst is voor spelen en bewegen op het schoolplein. En 50% is voor projecten van Jantje Beton. Hierbij krijgen kinderen in kwetsbare speelposities extra aandacht. Zoals kinderen met een beperking.

Zoiets kleins en simpels als buitenspelen speelt een grote rol in het leven van kinderen. Door te spelen krijgen kinderen de beweging die ze nodig hebben. Het is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Buitenspelen is voor kinderen magisch. Er bestaat immers niets leukers dan samen met vriendjes buiten de wereld te ontdekken. Vooral op een van de favoriete speelplekken: het schoolplein. Zowel tijdens als na schooltijd. Bovendien heeft buitenspelen een positief effect op de leerprestaties en het concentratievermogen. Toch spelen drie op de tien kinderen niet of slechts één keer per week buiten. Daar doet Jantje Beton iets aan. Met De Kleine Jantje Beton Loterij.

Iedereen die een lot koopt, stimuleert spelen tijdens en na schooltijd. Het schoolplein biedt kinderen goede mogelijkheden om tijdens en na schooltijd actief te zijn en hun batterij op te laden. Het schoolplein staat zelfs in de top 3 van favoriete plaatsen om te spelen. Een belangrijke (speel)plek dus!

TIKKIE! Jij bent ‘m!
Koop een lootje voor onze school van De Kleine Jantje Beton Loterij en win LEUKE prijzen! TIK je dit bericht door? Koop een lootje via www.jantjebeton.nl/lootje