Bijzonder afscheid groep 8

Voor groep 8 is het dit jaar heel anders afscheid nemen van de school dan in voorgaande jaren. De coronacrisis heeft een vette streep gezet door het eindkamp en de musical. Om de kinderen toch een zo mooi mogelijk afscheid te geven, hebben de leerlingen dit jaar een echte film gemaakt.

De zelfgemaakte film is een mooi souvenir waar de kinderen nog lang trots op mogen zijn. De film toont veel herinneren van wat de kinderen in de afgelopen acht jaar op school hebben meegemaakt. We blijken echte acteurs en actrices op school te hebben. Goed gedaan jongens en meisjes!

Juf Tessa had ook nog enkele andere leuke activiteiten georganiseerd. Zo werd er pizza gegeten op school en was er maandag een gezellige picknick.

Donderdag werden alle leerlingen door juf Tessa spreekwoordelijk in het zonnetje gezet. Op het balkon was er voor elke leerling een persoonlijke noot van de juf. Hierna namen ze definitief afscheid van de school door in een ereboog van alle leerlingen via de poort voor de laatste keer huiswaarts te keren.

We wensen alle kinderen heel veel succes in het vervolgonderwijs!


Al bijna 350 keer bekeken!!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

De supporters van groep 8

er zijn geen afbeeldingen gevonden