previous arrow
next arrow
Slider

Stichting Leergeld

Leergeld_Parkstad_vertHeeft u een te laag inkomen en kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar? Woont u in een van de Parkstad-gemeenten (Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Beekdaelen, Simpelveld, Voerendaal)? Dan kunt u een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning bij Leergeld Parkstad.

Wat vragen we van u?
Voor het doen van een aanvraag dient u het onderstaande formulier compleet invullen. Wij dienen te weten: om welke activiteit het gaat, bij welke vereniging, voor welk kind (naam en geboortedatum), wat de kosten zijn. Als het bijvoorbeeld om ouderbijdrage gaat ook graag de school en het bedrag invullen. Geef ook aan over welke periode (bv. augustus 2019 t/m augustus 2020) het gaat.

U kunt uw aanvraag pas indienen als u de volgende papieren gereed hebt:
– Een kopie van uw recente inkomen uit arbeid, uitkering of een overzicht van de bewindvoerder.
– Eventueel bewijs van alimentatie die u ontvangt voor uw kind(eren).
– Een duidelijke omschrijving van de activiteiten die u voor welk kind wil aanvragen.

Nieuwe cliënten krijgen eenmalig een huisbezoek.

LET OP!!
Leergeld Parkstad vergoedt alleen rekeningen voor toegekende activiteiten én als deze rekeningen door u nog niet zijn betaald. Onze vergoedingen gaan steeds rechtstreeks naar de organisatie waar de activiteit voor wordt aangevraagd (bijvoorbeeld scholen, winkels en verenigingen). U ontvangt de vergoeding dus niet zelf.

Wie kan een aanvraag indienen?
Een aanvraag kan ingediend worden door degene die financieel verantwoordelijk is voor het kind. Dit kan zijn de ouder(s)/verzorger(s) of de hulpverlener van een kind. De hulpverlener dient dan wel gemachtigd te zijn. Een machtigingsformulier is dan noodzakelijk en dient met de aanvraag meegestuurd te worden.

Heeft u na het lezen van deze bief nog vragen, dan kunt u ons van maandag tot donderdag van 10,00 tot 13,00 uur bellen. U kunt ons ook mailen: info@leergeldparkstad.nl.

Folder Stichting Leergeld

Voor meer informatie: www.leergeld.nl/parkstad/.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube