meander header
meander header
previous arrow
next arrow

Foto’s 2020-2021

Impressie van de laatste schooldagen van groep 8.

In het kader van cultuuronderwijs volgde groep 6a een online kunstles. De kinderen maakten een oneindige kamer in het thema van de Japanse kunstenares Yayoi Kusama.

Veel kinderen van de groepen 4 en 6 hebben de afgelopen dagen al een cake of iets anders gebakken van het 'voordeurpakket'.

Door de verlenging van de lockdown missen de juffen Nadine, Nicole, Tessa, Inge en Kirsten het contact met ouders en kinderen in real life enorm. Daarom zijn zij woensdag bij de kinderen van de groepen 4 en 6 langs de deur geweest, natuurlijk wel op gepaste afstand, zodat ze de ouders en de kinderen weer even gezien hebben en hebben kunnen spreken.

De eerste week thuisonderwijs zit er weer op. Naast de lessen op Teams, de lessen Onderbouwd, werkboekjes en Gynzy krijgen de leerlingen van groep 1 ook creatieve opdrachten.

Sinterklaas en zijn pieten hebben dit jaar, in verband met corona, niet overdag maar 's nachts een bezoek gebracht aan onze school.

Op vrijdag 6 november hebben wij op het schoolplein een fietscontrole georganiseerd. De wintertijd is inmiddels ingegaan en onze kinderen worden dan ook weer dagelijks geconfronteerd met het vroeg donker worden.

Op woensdag 21 juli namen juf Janine en meester Guido in de kleine gymzaal afscheid van onze leerlingen.