Slider

Foto’s 2020-2021

Op vrijdag 6 november hebben wij op het schoolplein een fietscontrole georganiseerd. De wintertijd is inmiddels ingegaan en onze kinderen worden dan ook weer dagelijks geconfronteerd met het vroeg donker worden.

Sinterklaas en zijn pieten hebben dit jaar, in verband met corona, niet overdag maar 's nachts een bezoek gebracht aan onze school.

De eerste week thuisonderwijs zit er weer op. Naast de lessen op Teams, de lessen Onderbouwd, werkboekjes en Gynzy krijgen de leerlingen van groep 1 ook creatieve opdrachten.

Door de verlenging van de lockdown missen de juffen Nadine, Nicole, Tessa, Inge en Kirsten het contact met ouders en kinderen in real life enorm. Daarom zijn zij woensdag bij de kinderen van de groepen 4 en 6 langs de deur geweest, natuurlijk wel op gepaste afstand, zodat ze de ouders en de kinderen weer even gezien hebben en hebben kunnen spreken.

Veel kinderen van de groepen 4 en 6 hebben de afgelopen dagen al een cake of iets anders gebakken van het 'voordeurpakket'.

In het kader van cultuuronderwijs volgde groep 6a een online kunstles. De kinderen maakten een oneindige kamer in het thema van de Japanse kunstenares Yayoi Kusama.