Schooltijden

De schooltijden zijn vastgesteld zoals in onderstaand schema is weergegeven. Voor de groepen 1, 2, 3 en 4 geldt dat ze élke vrijdagmiddag vrij van school hebben. De startklas heeft elke vrijdag vrij.

In de jaarkalender kunt u zien op welke vrijdagen álle leerlingen van de school tot 12.00u. school hebben.

Groep 1-4Groep 5-8
ma-di-doma-di-do-vr
08.30-14.45 uur08.30-14.45 uur
woensdagwoensdag
08.30-12.30 uur08.30-12.30 uur
vrijdag 
08.30-12.00 uur 

Vakanties

Regio Zuid
Herfstvakantie21 okt – 25 okt
Kerstvakantie23 dec – 3 jan
Carnavalsvakantie3 mrt – 7 mrt
Meivakantie21 april – 2 mei
Hemelvaart29 mei -30 mei
Zomervakantie7 juli – 15 aug
*vrije dagen zie kalender

Medezeggenschapsraad

In de MR wordt over de opzet, de inhoud en de organisatie van belangrijke schoolse zaken gesproken die van advies of instemming moeten worden voorzien voordat zij door ons schoolbestuur kunnen worden uitgevoerd. U kunt daarbij denken aan zaken als het vaststellen en wijzigen van het schoolplan, de schoolgids, het vakantierooster, het activiteitenplan van de school of de grote uitgaven.

Het lidmaatschap van de MR houdt in dat u zich moet verdiepen in informatie over basisonderwijs in het algemeen en onze school in het bijzonder. De leden van de MR hebben zitting voor een periode van vier jaar. Tussentijds gekozen leden hebben zitting gedurende het resterende deel van de zittingsperiode van het vertrokken lid. Een aftredend lid kan zich opnieuw verkiesbaar stellen. Van de leden van de MR wordt verwacht dat zij, met inachtneming van de wet en het MR-reglement, actief en op een constructieve wijze hun bijdrage leveren aan de medezeggenschap; daarbij mede het belang van de school betrekkend. De MR vergadert 6 à 7 keer per jaar. De vergaderingen vinden op school plaats. Als toehoorder kunt u de vergaderingen over algemene zaken altijd bijwonen.

Plaatsingsmogelijkheden

Op deze website treft u een Aanmeldformulier aan bij ‘Documenten’. Als u dit invult en inlevert, betreft dit nog geen inschrijving. Bij een ingeleverd aanmeldformulier wordt u door de directrice van de school uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Wenst u een rondleiding en kennismakingsgesprek ter oriëntatie kan dit natuurlijk ook. Maak hiervoor telefonisch een afspraak, of laat een berichtje achter op het Contactformulier op deze website.

Parro

Op onze school hechten we veel waarde aan veilige en transparante communicatie tussen school en ouders. Daarom gebruiken wij de Parro-app. Parro is een gebruiksvriendelijke en AVG-proof app die speciaal is ontwikkeld voor scholen en ouders. Via Parro kunnen we veilig berichten uitwisselen, belangrijke updates delen en foto’s versturen. In tegenstelling tot WhatsApp voldoet Parro volledig aan de privacywetgeving, waardoor de gegevens van u en uw kind optimaal beschermd zijn. We moedigen alle ouders aan om Parro te gebruiken, zodat we samen op een veilige manier in contact blijven.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details